Vellykket heldagskurs i Forvaltningsloven og Offentleglova!

«Noe av det beste kurset jeg har erfart»  – Kursdeltaker

Superlativene lot ikke vente på seg da de 6o fremmøtte kursdeltakerne skulle evaluere dagen. Kurset i Forvaltningsloven og Offentleglova som gikk av stabelen torsdag 28.februar stod til forventningene og litt til. Advokat Kurt O. Bjørnnes loset oss trygt og sikkert gjennom dagen med tenkevekkende refleksjoner og gode eksempler fra offentlig forvaltning.

«Bjørnnes klarte å gjøre et relativt «tørt» område til noe spennende og interessant!»    – Kursdeltaker

Vi opplevde en stor pågang for å få plass på kurset og måtte sette opp venteliste. De av dere som ønsker å være med på kurs, enten igjen, eller nye som ikke har vært, kan sende informasjon til kurs@ikava.no for å sette seg opp på liste.

Dersom det er interesse for å delta på kurs med adokat Kurt. O. Bjørnnes i GDPR, kan dette også meldes inn til kurs@ikava.no 

Andre innspill til aktuelle tema for kurs, er hjertelig velkommen!

Vi takker for en flott og lærerik dag!